ore cred ca sunt in jur de 24, nu sunt sigura, pot fi 26...materii ai 6-7 deci 6 examene in primul semestru si 7 in al doilea cand dai si engleza care se da o singura data desi o faci si in semestru I. facultatea mi se pare super ok. inveti si lucruri practice (la matematica aplicata in economie de ex in sem I sa nu te gandesti ca e cea naspa, ai si mate ceva dar o aplici pe probleme concrete economie...calcul de dobanzi, rate, studii de caz despre credite, etc). profu' de microeconomie/macroeconomie (in sem I o sa ai micro si in II macro) e super de treaba si linistit, nu e rau, nu e exigent, e super ok si mie imi place foarte tare de el, profa de seminar de la micro/macro cu care o sa ai si niste cursuri e iar super de treaba inclusiv dnul prof olteanu

cu care probabil o sa faci bazele informaticii (mie imi pare rau ca n-am mai facut cu dansul in sem II) ...pana la urma toti sunt super ok mai putin profa de conta si seminarista de conta care nu prea au talent pedagogic (mai ales dna profa de curs care uita ce voia sa zica, zice acelasi lucru in 10 feluri si nu mai stii cum e corect, etc). se merita faa, parerea mea

bursele de merit? se dau in nr alocat facultatii celor mai buni...daca au voie sa dea 20 de burse o sa le dea celor mai buni 20. nu se pune problema sa nu aiba cui sa-i dea...e totusi o facultate unde sunt medii mari...