Medie Admitere

Specializare a Facultăţii de Administraţie şi Afaceri

Moderator: enemycheater

Medie Admitere

Postby box12 » 01 Jul 2009, 20:34

Care au fost ultimele medii de admitere in anul 2008( la taxa ma intereseaza )? Am incercat sa le gasesc pe site dar nu sunt nicaieri.
Credeti ca daca am media de liceu 8.85 si in bac 9.40 am sanse sa intru la Administrarea Afacerilor sau la Marketing la taxa ? ( la buget stiu ce medii sunt :D )
box12
Baby Student
Baby Student

Re: Medie Admitere

Postby liz » 01 Jul 2009, 21:12

9.01 a fost la aa anul trecut parca...la taxa. La buget a fost mai mare. Nu-mi amintesc prea bine
liz
VIP
VIP

Postby box12 » 03 Jul 2009, 22:09

Si anul acesta, dupa ce a aparut si sectia Marketing, in mod normal ar trebui sa fie medii mai mici, nu?
box12
Baby Student
Baby Student

Postby liz » 04 Jul 2009, 09:23

cred ca o sa scada f putin
in general se inscrie multa lume. depinde de mediile de la bac din toata tara si de cine vine sa se inscrie aici. E ca la ruleta...risti si vezi dupa aia daca ai facut bine sau nu. Multi depun dosarul dintre cei cu note mari sa aiba o garantie, in caz ca nu intra la alta la care si-au mai depus dosar sau dau examen. Dupa primul val retrag foarte multi si media poate sa fie mult mai mica decat anul trecut. Depinde si de noroc :)
liz
VIP
VIP

Postby Butterflyeffect » 04 Jul 2009, 14:02

:) dar de ce tii tu neaparat sa vii aici?:) pentru ca t scuteste de un examen?:)
parerea mea este ca ar trebui sa te reorientezi ... pentru ca din experienta proprie iti pot spune ca facultatea nu a atins inca nivelul la care ne asteptam cu totii... sistemu este la pamant... asteptam de o luna sa primim rezultatul la un amarat de examen:) ... cam asta este respectul si interesul aratat pentru 30 de mil /an:)... la examene unii copiaza, altii se inteleg bine cu conducerea si nici nu isi mai dau examenele:)... seminariile sunt un fel de lasa-ma ca sa te las... dak vii de 3 ori ti-ai facut "norma" ca sa zic asa...
si inca ceva... oriunde mergi... nu te duce la facultati pilot:) .. cum este cea de marketing d la noi ... pt k este noua, sistem nou, sunteti niste cobai... generatie de sacrificiu...

P.S: sunt curios daca va fi postat acest mesaj... daca libera exprimare mai este valabila:)
Butterflyeffect
Baby Student
Baby Student

Postby liz » 04 Jul 2009, 19:05

pe mine ma lasa rece mesajul tau...si nu in sensul ca ma emotioneaza in vreun fel. Chiar ma mir ca mai sunt oameni care au impresia ca alte facultati sunt mai breze...crede-ma ca daca te duci in alta parte n-o sa faci carte de sa nu stii ce-i cu tine..fii serioasa! Chiar nu traiesti in Romania? Mergi pe la ase sau in alte parti si n-o sa vezi nimic diferit... Si ce daca se da examen? Intra cei care se zbat pentru ceea ce vor..nu inseamna ca acolo chiar se invata. Totul tine de implicarea ta. Asta-i chestie relativa..vrei sa stii ceva,inveti..daca nu,nu. Si tu acum, daca vrei sa inveti, ceri o bibliografie si stai toata ziua cu capul in carti si gata...nu-i musai sa te frece cu ascultari si prezente obligatorii si alte minuni.. Ar fi altii nemultumiti. Iar cu teoria mare lucru nu faci. Uite eu am terminat ap si nu pun in practica teoria pe care am invatat-o. Meseria mea se invata in timp... prin practica..nici sa avansez nu ma ajuta facultatea.
Iar asta cu rezultatele? :lol: asta-i chestie doar de oftica si curiozitate ca nu te ajuta cu nimic mai mult ca iti spune azi sau sapt viitoare cat ai la examen. E vorba de curiozitate..si noi eram enervati cand nu stiam notele..si? mare smecherie n-a fost..
Mai sunt facultati de stiinte politice. Cand te uiti "din afara" ai impresia ca e al naibii de greu sa rezisti acolo, ca se invata chiar... Daca asta vrei sa faci si iti place, inveti si din mers, nu trebuie sa stea cineva dupa tine. Asa si cu matematica, si cu informatica, si cu toate... Fiecare facultate cu specializarea ei...
liz
VIP
VIP

Postby warwara2004br » 06 Jul 2009, 01:01

Oameni buni, nu v-ati prins inca ca in romania diploma conteaza la sfarsit?! :lol:
warwara2004br
Student
Student

Postby box12 » 06 Jul 2009, 14:50

sa inteleg ca ar fi mai bine la ASE ? Ca si orar, program, sesiune, unde e mai greu?
box12
Baby Student
Baby Student

Postby gabi23 » 07 Jul 2009, 15:02

am media de bac 8,93 si media din liceu 9,68, adik m-as prezenta la aa cu 9,30. am sanse sa intru la taxa ? va rog sa imi raspundeti pt k nu mai inteleg cu ce medii s-a intrat in anii anteriori. am gasit aici o medie 9,01 , iar pe alte forumuri ultima medie la taxa 9,50, si mi se pare o diferenta mare :|
gabi23
Baby Student
Baby Student

Postby Mr.Dinu » 07 Jul 2009, 17:01

gabi23 wrote:am media de bac 8,93 si media din liceu 9,68, adik m-as prezenta la aa cu 9,30. am sanse sa intru la taxa ? va rog sa imi raspundeti pt k nu mai inteleg cu ce medii s-a intrat in anii anteriori. am gasit aici o medie 9,01 , iar pe alte forumuri ultima medie la taxa 9,50, si mi se pare o diferenta mare :|

asta pentru ca dupa cum s-a spus si mai sus ce vezi tu (mediile foarte mari) sunt rezultatele partiale....rez finale reprezinta doar cei care confirma locul...
cu 9,30 , in urma retragerilor cred ca ai sanse sa intrii si la buget anul asta:)..parerea mea..la taxa intrii sigur;)
" Only GOD can judge me! "
Mr.Dinu
VIP
VIP

Postby piersicoasa » 08 Mar 2010, 01:50

Asta e o intrebare cam puerila asa... dar de ce sunt medii chiar asa de mari la buget?
Este facultatea asta atat de bine-privita si de cautata? Adica... 9,81 ultima medie la buget e WOW!
La mine in oras oricum nici macar nu exista profil de afaceri, asa ca oricum e mai buna decat orice as gasi in Sibiu pe gustul meu, dar totusi.. e chiar asa de buna?
piersicoasa
Baby Student
Baby Student

Postby Mr.Dinu » 13 Mar 2010, 02:22

piersicoasa wrote:Asta e o intrebare cam puerila asa... dar de ce sunt medii chiar asa de mari la buget?
Este facultatea asta atat de bine-privita si de cautata? Adica... 9,81 ultima medie la buget e WOW!
La mine in oras oricum nici macar nu exista profil de afaceri, asa ca oricum e mai buna decat orice as gasi in Sibiu pe gustul meu, dar totusi.. e chiar asa de buna?

MAXIM am spus!!
:))
Mr.Dinu
VIP
VIP

Postby alxemanuel » 04 Jul 2010, 16:42

cu 8,38 la bac si 9 si ceva din liceu am sanse la taxA?
alxemanuel
Baby Student
Baby Student

Postby warwara2004br » 05 Jul 2010, 20:53

alxemanuel wrote:cu 8,38 la bac si 9 si ceva din liceu am sanse la taxA?

poate da, poate nu...anul trecut, dupa retragerea dosarelor, in septembrie, ultima media a fost cam 7. acum 2 ani, in aceeasi perioada, ultima medie a fost 9.01. vad k anul asta au marit nr de locuri, 100 buget si 200 la taxa. Probabil nu intri din prima, insa incearca; nu iti pune baza doar in asta, ca sa nu ai surprize la sfarsit. Din cate am inteles au fost si medii mici la bac....asa ca nu se poate aproxima. e loteri :lol:
warwara2004br
Student
Student

Postby Bebekooo » 06 Jul 2010, 11:55

Anul acesta vor fi mai mici mediile din cauza bacului... nu mai este pomana de 3 de 10 la orale si sport. :)

Eu am 9.68, chiar cred ca intru la buget, dar pe mine "problema caminului" nu-mi da pace. Nu prea imi permit sa arunc in stanga si in dreapta cu "atentii" si, din cate am inteles, cam asa se procedeaza. E adevarat? :(
Bebekooo
Baby Student
Baby Student

Postby Mr.Dinu » 06 Jul 2010, 13:16

Bebekooo wrote:Anul acesta vor fi mai mici mediile din cauza bacului... nu mai este pomana de 3 de 10 la orale si sport. :)

Eu am 9.68, chiar cred ca intru la buget, dar pe mine "problema caminului" nu-mi da pace. Nu prea imi permit sa arunc in stanga si in dreapta cu "atentii" si, din cate am inteles, cam asa se procedeaza. E adevarat? :(

nope
la administrarea afacerilor nu e asa...si la 9,68 primesti camin sigur...;)
Mr.Dinu
VIP
VIP

Postby Butterflyeffect » 08 Jul 2010, 14:34

"Iar asta cu rezultatele? :lol: asta-i chestie doar de oftica si curiozitate ca nu te ajuta cu nimic mai mult ca iti spune azi sau sapt viitoare cat ai la examen. E vorba de curiozitate..si noi eram enervati cand nu stiam notele..si? mare smecherie n-a fost.. " =

Draga mea Liz... cat despre implicarea mea... am term 2 fac in paralel... si cred k m-am implicat suficient ... despre rezultate... tine de un regulament, de respect si de profesionalismul profesorului... in ase, de exemplu, profii sunt obligati ca in 4 zile sa dea rezultatele... aici, nici macar doamna decan nu a reusit sa o faca pe doamna profesoara de management strategic sa le predea mai inainte de o luna jumatate:) ... asta este facultatea, asta e adevarul... si exemplele pot continua...

Intr-adevar, fiecare facultate are hibele ei... si in oricare poti invata... dar nu in oricare sunt profesori competenti, care inca mai doresc sa faca o schimbare... in care inveti lucruri practice, in paralel cu ceea ce se intampla in mediu economic si politic ... aici dai copy paste si zice k esti geniu:))
Last edited by Butterflyeffect on 08 Jul 2010, 14:52, edited 1 time in total.
Butterflyeffect
Baby Student
Baby Student

Facultate - interesant si adevarat zic eu

Postby Butterflyeffect » 08 Jul 2010, 14:49

Hey... vad ca sunteti foarte interesati de mediile care asigura admiterea voastra la buget sau taxa.. dar nu va intereseaza sa stiti ce se intampla dupa admitere? de ce este una dintre putinele facultati care a ramas cu concurs de dosare? ... in primul rand, sunteti multi din provincie, incantati ca nu mai dati exam... si ca aveti un loc asigurat... foarte corect... dar nu va ganditi ca la sfarsitul facultatii veti avea o licenta scrisa ... din 3 materii (100 d grile) la care s iau note mici... pentru ca se fac greseli majore in redactarea subiectelor... sau ca pe parcursul facultatii veti intalni profesori foarte slabi... care nu stiu sa iti raspunda la intrebari, la nedumeriri, care fac greseli cand rezolva probleme la tabla... si care iti permit sa copiezi si sa aduci proiecte copy=paste... doar ca sa nu isi mai bata capu.... cam asa e in toata facultatea... pare lovely nu? k nu iti bati capu... pentru cei care lucreaza si cei care vor sa faca o facultate pentru diploma e super ok...

dar pentru cei care chiar vor sa invete ceva... va sfatuiesc sa ma indreptati spre alte fac... chiar dak veti fi admisi la taxa... exista posibilitatea sa urcati la buget in anul urmator, si de cele mai multe ori asa se intampla, cei d la taxa urca la buget... pentru ca isi dau interesu... si sunt facultati in care chiar se invata ceva... cine vrea sa mearga afara, cum zice liz, da, eeste alt nivel, alt sistem... dar daca ramaneti aici ... in conditiile actuale, in care pentru un job tre sa stii cat mai multe ca sa fii ales... eu zic sa va reorientati... nu e o fac inca pusa la punct... cu regulamente care sa s respecte, cu profesori care sa s implice 100%... sunt cativa pentru care am tot respectul...dar prea putini... plus k nu au o baza, nu au experienta... nu s compara cu 100 d ani d facultate la ase sau snspa...

sunt multi absolventi care au spus ca nu ar face din nou facultatea asta... studenti care si-au dat interesul .. nu cei care au zis mersi cand si-au deschis telefoanele in timpul exam si au copiat ca in codru:) bafta multa si sper sa faceti cea mai buna alegere pt voi .. si sa nu regretati... eu dak nu as fi facut si aseul in paralel, as fi regretat enorm k mi-am pierdut 3 ani din viata... atat d mare e diferenta ... desi multi poate nu vor sa o recunoasca, pentru k au avut diverse beneficii (gen nota 10 la exam, fara sa t prezinti dar pt k t intelegi bine cu cine tre;)
Butterflyeffect
Baby Student
Baby Student

Postby liz » 13 Jul 2010, 00:39

de curiozitate doar..ce facultati ai terminat si cand?
liz
VIP
VIP

Postby Bebekooo » 13 Jul 2010, 22:28

Stiu ca nu e topicul bun, dar nu am gasit "locul potrivit":D cred ca sunt obosita, abia acum am venit de la Bucuresti.
Vreau sa va intreb daca stiti cand se afiseaza rezultatele ca pe site nu scrie nimic.
Bebekooo
Baby Student
Baby Student

Postby alxemanuel » 14 Jul 2010, 12:55

intre 17-19 iulie asa am inteles
alxemanuel
Baby Student
Baby Student

Postby irinuk21 » 14 Jul 2010, 16:41

se poate intra la AA cu 8,90? stiu ca nimeni nu a aflat sigur dar macar astept niste pareri :))
irinuk21
Baby Student
Baby Student

Postby irinuk21 » 16 Jul 2010, 11:42

pleaseeeeeeeee an answer :D
irinuk21
Baby Student
Baby Student

Postby Alinap » 19 Jul 2010, 14:50

Ce parere aveti...am sanse sa intru cu 9,61 la AA...:-s...am vazut ca s au inscris pana pe 15 iulie vreo 1300 si cva de candidati.. si inscrierea sa prelungit pana azi...si am indoieli...macar la taxa?..am sanse?si in legatura cu cererea pentru camin...cand trebuie sa o completam?cand mergem sa confirmam locul?sau in septembrie?
Alinap
Baby Student
Baby Student

Re:

Postby irinuk21 » 20 Jul 2010, 10:44

Alinap wrote:Ce parere aveti...am sanse sa intru cu 9,61 la AA...:-s...am vazut ca s au inscris pana pe 15 iulie vreo 1300 si cva de candidati.. si inscrierea sa prelungit pana azi...si am indoieli...macar la taxa?..am sanse?si in legatura cu cererea pentru camin...cand trebuie sa o completam?cand mergem sa confirmam locul?sau in septembrie?

esti din Moldova? si vii la Bucuresti?
irinuk21
Baby Student
Baby Student

Re:

Postby Alinap » 20 Jul 2010, 11:51

nu...sunt din ploiesti:D
Alinap
Baby Student
Baby Student

Postby Bebekooo » 20 Jul 2010, 17:58

S-au afisat rezultatele
Eu am intrat la taxa cu 9.68
Bebekooo
Baby Student
Baby Student

Postby alxemanuel » 20 Jul 2010, 18:31

si ziceati ca anul asta o sa fie medii mici ..........
alxemanuel
Baby Student
Baby Student

Postby Bebekooo » 21 Jul 2010, 14:30

sunt mai mici :P ultima medie la buget e 9.685 (eu am avut 9.683:)))) spre deosebire de 9.80 anul trecut, perioada asta.

este obligatoriu sa ma duc sa-mi retrag dosarul sau dupa o perioada, daca nu confirm locul, sunt respinsa automat?
Bebekooo
Baby Student
Baby Student

Postby vladcoman » 21 Jul 2010, 17:31

am si eu nevoie de cateva pareri.am 9.45 media,sunt pe lsita de asteptare.credeti ca am vreo sansa dupa retrageri de dosare?poate cei care au intrat tot de pe o lista de asteptare stiu daca scad mediile si aproximativ cu cat.am vazut ca anul trecut s-a ajuns de la 9.81 initial la 9.33.exista o anumita valoare cu care au scazut mediile dupa retrageri in fiecare an sau sa nu ma bazez pe asta?am mai vazut si cateva comentarii care situeaza AA mult sub ASE?e chiar asa mare diferenta?va multumesc anticipat!
vladcoman
Baby Student
Baby Student

Next

Return to Administrarea Afacerilor