Credeti ca daca am media de liceu 8.85 si in bac 9.40 am sanse sa intru la Administrarea Afacerilor sau la Marketing la taxa ? ( la buget stiu ce medii sunt
Moderator: enemycheater

gabi23 wrote:am media de bac 8,93 si media din liceu 9,68, adik m-as prezenta la aa cu 9,30. am sanse sa intru la taxa ? va rog sa imi raspundeti pt k nu mai inteleg cu ce medii s-a intrat in anii anteriori. am gasit aici o medie 9,01 , iar pe alte forumuri ultima medie la taxa 9,50, si mi se pare o diferenta mare

piersicoasa wrote:Asta e o intrebare cam puerila asa... dar de ce sunt medii chiar asa de mari la buget?
Este facultatea asta atat de bine-privita si de cautata? Adica... 9,81 ultima medie la buget e WOW!
La mine in oras oricum nici macar nu exista profil de afaceri, asa ca oricum e mai buna decat orice as gasi in Sibiu pe gustul meu, dar totusi.. e chiar asa de buna?

alxemanuel wrote:cu 8,38 la bac si 9 si ceva din liceu am sanse la taxA?

Bebekooo wrote:Anul acesta vor fi mai mici mediile din cauza bacului... nu mai este pomana de 3 de 10 la orale si sport.
Eu am 9.68, chiar cred ca intru la buget, dar pe mine "problema caminului" nu-mi da pace. Nu prea imi permit sa arunc in stanga si in dreapta cu "atentii" si, din cate am inteles, cam asa se procedeaza. E adevarat?

Alinap wrote:Ce parere aveti...am sanse sa intru cu 9,61 la AA...:-s...am vazut ca s au inscris pana pe 15 iulie vreo 1300 si cva de candidati.. si inscrierea sa prelungit pana azi...si am indoieli...macar la taxa?..am sanse?si in legatura cu cererea pentru camin...cand trebuie sa o completam?cand mergem sa confirmam locul?sau in septembrie?

Return to Administrarea Afacerilor
Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest